27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Incendii stinse de pompierii de la Pașcani și Târgu Frumos în week-end-ul trecut

· În data de 21.03.2021, ora 10:12, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, strada Ștefan cel Mare, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească cu destinația de cameră a centralei termice. În urma incendiului au ars aproximativ 10 metri pătrați de acoperiș din tablă pe astereală din lemn, izolația termică a coșului de fum și s-au degradat aproximativ 10 metri pătrați de acoperiș. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

· În data de 20.03.2021, ora 14:25, Secția de Pompieri Târgu Frumos a acționat în localitatea Scobinți, comuna Scobinți, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. În urma incendiului a ars aproximativ 1 metru pătrat de astereală din lemn și s-au degradat coșul de fum și soba cu acumulare de căldură. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

· În data de 21.03.2021, ora 10:54, Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în localitatea Satul Nou, comuna Belcești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. În urma incendiului a ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 4 hectare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

ISU IASI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow