24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Incendii la Târgu Frumos

Incendii la Târgu Frumos

Pompierii din Târgu Frumos au fost solicitați în acest sfârșit de săptămână la mai multe intervenții. Cauzele ce au dus la aprinderea focului au fost sistemele de încălzire defecte. 

Mai multe gospodării au fost mistuite de flăcări în acest sfârșit de săptămână. Nenorocirile au fost produse din cauza neglijenției și a sistemelor de încălzire. Azi noapte, pompierii au fost solicitați pe strada Cuza Vodă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

“În data de 06.02.2017, ora 01:43, Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în orașul Tg. Frumos, str. Cuza Vodă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. A ars: șarpanta din lemn a acoperișului pe o suprafață de aprox. 40 m2 .Cauza probabilă a incendiului a fost un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.” a menționat purtătoruld e cuvânt al ISU Iași, Silvia Bolohan

Tot pompierii din Târgu Frumos au fost solicitați să intervină și în câteva comune din apropiere pentru a stinge flăcările mari ce au cuprins un depozit de furaje dar și tavanul unei locuințe.

“Astfel, în data de 03.02.2017, ora 21:58, Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în satul Tansa, com. Belceşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars: aproximativ 4 tone de furaje şi 4 ml de gard din lemn. S-au degradat aproximativ 3 tone de fân. Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul. O zi mai târziu, 04.02.2017, ora 05:10, Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în satul Sârca, com. Bălțați, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință particulară. Au ars: tavanul din lemn al locuinței pe o suprafață de aproximativ 6 mp și structura din lemn a doi pereți. Cauza probabilă a incendiului: sisteme de încălzire defecte, neizolate termic corespunzător.” se arată în comunicatul de presă al ISU Iași.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow