19.4 C
Paşcani
miercuri, octombrie 20, 2021

Incendii la Pascani si Tatarusi

În data de 20.04.2018, ora 16:11, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Paşcani, strada Sportului, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă a unui garaj. Au ars: 0,5 mp de material lemnos, 0,1 mc de material lemnos din garajul aflat în imediata apropiere şi acoperişul din lemn a clădirii situată între cele două garaje, pe o suprafaţă de aproximativ 70 de mp. Cauza probabilă a producerii incendiului: fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.
.
În data de 21.04.2018, ora 03:57, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în satul Tătăruşi, comuna Tătăruşi, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de păsări. Au ars: coteţul de păsări din OSB pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp, 20 de pui, 5 găini şi un căţel. Cauza probabilă a producerii incendiului: fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.
În data de 21.04.2018, ora 13:36, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în satul Miclăuşeni, comuna Butea, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran. A ars: aproximativ 1 ha de vegetaţie uscată. Cauza probabilă a producerii incendiului: focul deschis în spaţii deschise.
În data de 21.04.2018, ora 21:45, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în oraşul Târgu Frumos, strada Ştefan cel Mare, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la deşeurile menajere de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 40 de mp de deşeuri menajere. Cauza probabilă a producerii incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Deputatul PNL Sorin Năcuță: “Soluția Guvernului PNL pentru scăderea facturilor la electricitate și gaze: compensare, plafonare, amânare la plată”

Propunerea legislativă care are ca scop compensarea, plafonarea și amânarea la plată a facturilor va fi votată...

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova Târgu Frumos 

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova din orasul Târgu Frumos. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

Atenție la coșul de fum! Acoperișul unei case din Boșteni, distrus de flăcări

Odata cu sezonul rece, creste si numarul incendiilor in gospodarii. O casa din suburbia Bosteni, a municipiului...

Accident rutier la ieșirea din Târgu Frumos

Accident rutier cu o victima, miercuri, in jurul orei 13:00, la iesirea din Targu Frumos, spre Razboieni,...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI