22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
Array

Incendii la locuințe și vegetație în zilele de Crăciun

fashiondays.ro
elefant.ro
vivacredit.ro
creditprime.ro
credius.ro
oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
answear.ro
horacredit.ro/
elefant.ro

Ultimele știri

Crăciun de foc pentru pompierii păşcăneni. În aceste trei zile ei au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge cinci incendii izbucnite la locuinţe, dar şi vegetaţie uscată. Două persoane aflate într-o locuinţă incendiată au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar alte 25 au fost evacuate.
În prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie pompierii din Paşcani au acţionat pentru a stinge un incendiu izbucnit la un bloc de garsoniere din municipiu. Focul se pare că ar fi pornit de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată într-una dintre locuinţe. Doi bărbaţi care se aflau în casă au fost transportaţi la spital pentru că prezentau simptome de intoxicaţie cu fum, iar alte 25 de persoane au fost evacuate din bloc.

Şi în comuna Tătăruși s-a intervenit vineri pentru a stinge un incendiu izbucnit la un magazin. A ars în totalitate acoperişul de aproximativ 100 mp cât şi marfa şi mobila din incinta localului, valoarea prejudiciului ajungând la 50 mii lei. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit la reţeaua electrică.

Şi în a două zi de Crăciun o candelă aprinsă lăsată nesupravegheată a determinat incendierea unei case din Paşcani. A ars acoperişul imobilului pe o suprafaţă de 20 mp, mobila şi electricasnicele aflate în locuință.

Nici incendiile de vegetaţie uscată nu au lipsit în aceste zile. În comuna Moţca pompierii păşcănenii au intervenit pentru a stinge incendiul izbucnit pe aproximativ 200 mp de vegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului a fost focul în spaţii deschide. Aceeaşi cauza a dus şi la arderea a 5000 mp de vegetaţie în cimitirul vechi din Vânători.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI