More

  Incendii la gospodarii si groapa de gunoi

  Array

  Weekend de foc pentru Unitatea de Pompieri din Pascani. Aceasta a fost solicitata pentru a interveni la stingerea unor incendii izbucnite ba in gospodarii, ba la groapa de gunoi sau pe tiren viran.

  În data de 03.07.2015, ora 14:27,  Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit in satul Hârtoape, comuna Vânători, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars: acoperişul anexei din astereală de lemn pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, tavanul din scândură pe o suprafaţă de 60 mp , un toc de geam, şi 100 kg textile. Cauza probabilă a incendiului a fost un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materialelele combustibile.

  În data de 04.07.2015, ora 21:26, Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în satul Valea Seacă, comuna Valea Seacă, pentru stingerea unui incendiu  izbucnit la o groapă de gunoi. Au ars aproximativ 2 tone deşeuri menajere. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

  În data de 05.07.2015, ora 14:32,  Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în municipiul Paşcani, strada Gării, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. Au ars aproximativ 500 m2 vegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neamenajate corespunzător.

  În data de 05.07.2015, ora 19:50, Staţia de Pompieri Târgu Frumos  a intervenit în satul Crucea, comuna Lungani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion încărcat cu furaje. Au ars aproximativ 2,5 tone plante furajere şi 2 tone deşeuri  furajere. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

  De asemenea, in data de 05.07.2015, ora 22:00,  Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în municipiul Paşcani, pentru asigurarea măsurilor specifice de protecţie împotriva incendiilor cu ocazia Zilelor Municipiului Paşcani.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet