More

  Incendii la gospodarii si groapa de gunoi

  Array

  Weekend de foc pentru Unitatea de Pompieri din Pascani. Aceasta a fost solicitata pentru a interveni la stingerea unor incendii izbucnite ba in gospodarii, ba la groapa de gunoi sau pe tiren viran.

  În data de 03.07.2015, ora 14:27,  Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit in satul Hârtoape, comuna Vânători, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars: acoperişul anexei din astereală de lemn pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, tavanul din scândură pe o suprafaţă de 60 mp , un toc de geam, şi 100 kg textile. Cauza probabilă a incendiului a fost un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materialelele combustibile.

  În data de 04.07.2015, ora 21:26, Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în satul Valea Seacă, comuna Valea Seacă, pentru stingerea unui incendiu  izbucnit la o groapă de gunoi. Au ars aproximativ 2 tone deşeuri menajere. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

  În data de 05.07.2015, ora 14:32,  Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în municipiul Paşcani, strada Gării, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. Au ars aproximativ 500 m2 vegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neamenajate corespunzător.

  În data de 05.07.2015, ora 19:50, Staţia de Pompieri Târgu Frumos  a intervenit în satul Crucea, comuna Lungani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion încărcat cu furaje. Au ars aproximativ 2,5 tone plante furajere şi 2 tone deşeuri  furajere. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

  De asemenea, in data de 05.07.2015, ora 22:00,  Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în municipiul Paşcani, pentru asigurarea măsurilor specifice de protecţie împotriva incendiilor cu ocazia Zilelor Municipiului Paşcani.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI