22.2 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Incendii la gospodarii si groapa de gunoi

Weekend de foc pentru Unitatea de Pompieri din Pascani. Aceasta a fost solicitata pentru a interveni la stingerea unor incendii izbucnite ba in gospodarii, ba la groapa de gunoi sau pe tiren viran.

În data de 03.07.2015, ora 14:27,  Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit in satul Hârtoape, comuna Vânători, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars: acoperişul anexei din astereală de lemn pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, tavanul din scândură pe o suprafaţă de 60 mp , un toc de geam, şi 100 kg textile. Cauza probabilă a incendiului a fost un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materialelele combustibile.

În data de 04.07.2015, ora 21:26, Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în satul Valea Seacă, comuna Valea Seacă, pentru stingerea unui incendiu  izbucnit la o groapă de gunoi. Au ars aproximativ 2 tone deşeuri menajere. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

În data de 05.07.2015, ora 14:32,  Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în municipiul Paşcani, strada Gării, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. Au ars aproximativ 500 m2 vegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neamenajate corespunzător.

În data de 05.07.2015, ora 19:50, Staţia de Pompieri Târgu Frumos  a intervenit în satul Crucea, comuna Lungani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion încărcat cu furaje. Au ars aproximativ 2,5 tone plante furajere şi 2 tone deşeuri  furajere. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

De asemenea, in data de 05.07.2015, ora 22:00,  Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în municipiul Paşcani, pentru asigurarea măsurilor specifice de protecţie împotriva incendiilor cu ocazia Zilelor Municipiului Paşcani.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow