19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Incendii in acest weekend la Pascani si Harlau

incendiu_casa

Doua incendii au avut loc in acest weekend, unul in Pascani in suburbia Gastesti in noaptea de duminica spre luni iar cel deal doilea a avut loc la Harlau.

In data de 15.07.2013, la ora 00:31, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Paşcani, strada Gâşteşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Ion D. Aici au ars aproximativ 500 kg plante furajere şi articole de îmbrăcăminte pe care proprietarul le depozitase într-o anexă.

In urma investigatiilor se pare ca barbatul fuma o tigara in anexa respectiva, pe care a aruncat-o in apropierea furajelor care s-au aprins imediat. Paguba produsa este estimata la 200-300 ron.

In data de 14.07.2013, ora 03:15, Punctul de lucru Hârlău, în cooperare cu SVSU Cepleniţa, a intervenit în satul Poiana Mărului, comuna Cepleniţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje proprietatea lui Dumitru N. Aici au ars aproximativ trei tone de furaje. Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow