More

  Incendii in acest weekend la Pascani si Harlau

  Array

  incendiu_casa

  Doua incendii au avut loc in acest weekend, unul in Pascani in suburbia Gastesti in noaptea de duminica spre luni iar cel deal doilea a avut loc la Harlau.

  In data de 15.07.2013, la ora 00:31, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Paşcani, strada Gâşteşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Ion D. Aici au ars aproximativ 500 kg plante furajere şi articole de îmbrăcăminte pe care proprietarul le depozitase într-o anexă.

  In urma investigatiilor se pare ca barbatul fuma o tigara in anexa respectiva, pe care a aruncat-o in apropierea furajelor care s-au aprins imediat. Paguba produsa este estimata la 200-300 ron.

  In data de 14.07.2013, ora 03:15, Punctul de lucru Hârlău, în cooperare cu SVSU Cepleniţa, a intervenit în satul Poiana Mărului, comuna Cepleniţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje proprietatea lui Dumitru N. Aici au ars aproximativ trei tone de furaje. Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet