More

  Incendii devastatoare în acest sfârşit de săptămână: case şi depozite arse

  Array
  • În data de 19 09.2015, ora 00:02, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în satul Iorcani, comuna Tătăruși, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două anexe gospodăreşti. Au ars: aproximativ 3 m2 din acoperişul de lemn cu învelitoare din azbociment al uneia dintre anexe şi 12 m2 din suprafaţa celeilalte anexe gospodăreşti. Cauza probabilă a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de un mijloc de încălzit.
  • În data de 09.2015, ora 11:06, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, strada Fericirii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil. Au ars : 50 kg deșeuri textile, 2 paturi, 3 scaune, 2 uși din lemn cu toc, un dulap, 90 mp astereală din lemn și învelitoarea acoperișului, 90 mp carton bituminat, 2 plapume, 4 perne. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sistemul de încălzire.
  • În data de 09.2015, ora 11:52, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, strada Gării, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars aproximativ 10 mp vegetație uscată. Cauza probabila a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.
  • În data de 09.2015, ora 23:32, Punctul de Lucru Hîrlău a intervenit în satul Deleni, comuna Deleni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars: aproximativ 30 tone furaje. Din primele cercetări, cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp