23.7 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Incediu la o casă din cauza hornului

- Advertisement -

Incediu la o casă din cauza hornului

Zeci de incendii au mistuit mai multe locuințe în lunile de iarnă, unul dintre motive fiind coșul de fum, ba necurățat, ba neprotejat termic față de materialele combustibile. Un astfel de caz s-a petrecut pe 13 ianuarie la ora 13:00, atunci când pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea flăcărilor ce amenințau să cuprindă toată gospodăria.

Zi cu ghinion pentru o familie. Pompierii din Târgu Frumos au fost solicitați să intervină la o casă pentru a stinge incediu izbucnit din cauza coșului de fum.

„În data de 13.01.2017, ora 13.00, Secția de Pompieri Tg.Frumos a intervenit în satul Sârca, com.Bălțați,pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars: 2 ml grindă lemn, aproximativ 1 mp astereală din lemn. Cauza probabilă a incendiului: coșul de fum amplasat sau neprotejat termic față de materialele combustibile.” se arată în comunicatul de presă al ISU Iași.

Cu arsuri din cauza incendiilor s-au prezentat mai multe persoane în aceste zile la Spitalul Orășănesc din Hîrlău.

Menționăm că pompierii continuă să desfășoare acțiuni de informare preventivă în unitățile de învățământ și de cult din județul Iași. În cadrul prezentării, pompierii au explicat participanților măsurile de prevenire a incendiilor şi regulile de comportare înainte, pe timpul și după producerea unui cutremur.

Numai în acest sfârșit de săptămână, echipajele SMURD au intervenit la 103 cazuri medicale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow