-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Încăierare între adolescente, în parcul din Târgu Frumos. Poliția s-a autosesizat – VIDEO

Un clip video cu o incaierare intre cinci fete, care ar fi fost filmata in parcul central din orasul Targu Frumos, a fost postat  pe un grup de socializare. Va atentionam ca urmeaza imagini si detalii cu un puternic impact emotional. In filmare se observa cum adolescentele isi impart pumni si picioare, iar mai multi baieti, care par de aceeasi varsta, privesc fara sa intervina. La fel si trecatorii.


Cel care a publicat filmuletul controversat a scris la comentarii ca incidentul a avut loc chiar in apropiere de sediul Primariei si al Politiei din oras. Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au precizat ca s-au autosesizat si ca se fac cercetari.

 

In comentariile de la postare, parintii vorbesc despre bullying, un fenomen care a luat amploare in ultima perioada. Este vorba despre un comportament cu tentă agresivă întâlnit mai ales în rândul copiilor de vârstă școlară, care implică un raport inegal de putere între persoanele implicate. Psihologii recomanda ca toti factorii de decizie, respectiv, parintii, autoritatile sau cadrele didactice, sa coopereze intr-o astfel de situatie.

Pana la aceasta ora, nu se cunosc alte detalii despre acest incident, cand anume s-ar fi intamplat si nu exista nici o plangere depusa.

Sursa video Facebook

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow