26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Incadrari directe in Politia Ieseana

Ultimele știri

ÎNCADRĂRI ÎN POLIȚIA IEŞEANĂ 

9 posturi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi au fost scoase la concurs prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediul instituţiei noastre (str. M. Costăchescu, nr. 6, mun./jud. Iaşi) până pe 13 septembrie 2018.

Persoanele care își doresc o carieră în Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 9  posturi scoase la concurs prin încadrare directă.

Din totalul acestora, 8 posturi sunt cu încadrare din sursă externă, iar un post urmează a fi ocupate prin reîncadrare. Posturile scoase la concurs sunt atât de ofițer (4) cât și de agent (5).

Sunt scoase la concurs posturi în domeniile: criminalistică (1), logistică (4), ordine publică (1), investigarea criminalității economice (3).

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratul de Poli ţ ie Judeţean Iaşi  până la data de 13 septembrie 2018. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. 

La nivel naţional, au fost scoase la concurs prin încadrare directă 168 de posturi în Poliţia Română.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi https://is.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs .

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.2 ° C
27.3 °
25.8 °
53 %
1.7kmh
19 %
sâm
24 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI