More

  Încă un teren de tenis la Paşcani, in loc de WC public in parc

  Array

  Propunere interesantă pentru dezvoltarea sportului păşcănean. Municipiul ar urma să aibă un al doilea teren de tenis în spatele sălii de sport de la Colegiul Sadoveanu. Iniţiativa aparţine consilierului local Benone Mihut (foto). În şedinţa de astăzi el a cerut ca banii disponibilizaţi după renunţarea la proiectul de amenajare a unui WC în Parcul Peştişorul să fie alocaţi pentru tineri şi sport, pentru amenajarea unui nou teren de tenis.

  Propunerea a fost trecută pe lista de investiţii a Consiliului Local şi aprobată. Pentru inceput au fost stabilite sumele necesare realizării proiectului tehnic iar la următoarea rectificare bugetară să fie alocaţi şi banii necesari realizării investiţiei, a explicat primarul Dumitru Pantazi.

  Menţionăm că intervenţia consilierului Benone Mihut a fost singura pe marginea bugetului şi a listei de investiţii. Ele au fost aprobate  de consilierii, fara alte comentarii.  La fel s-a întâmplat şi cu bugetele institutiilor şi serviciilor publice subordinate Consiliului Local.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet