17.3 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Inca un tanar s-a spanzurat, la Crivesti. Era cercetat pentru furturi de animale si traia cu o minora

Caz uluitor la Crivesti. La doar 20 de ani un tanar a decis sa-si puna capat zilelor, prin spanzurare. El a fost gasit in strang , intr-o anexa din gospodarie chiar de sora lui, in acesta dimineata. Se pare ca, Razvan Batiu a mai incercat de cateva ori sa se sinucida insa, de fiecare data, a fost salvat de sora lui. Tanatul era venit de cateva zile la parinti dupa ce fusese plecat la prietena lui din Calarasi.

Membrii familiei au ramas inmarmuriti cand au aflat vestea. Se certase cu cu o seara inainte dar nu l-au crezut in stare ca va recurge la acest gest desi ii amenintate ca se va spanzura.
Cearta ar fi pornit din cauza relatiei de dragoste pe care o avea cu prietena sa, o minora in varsta de 14 ani. Parintii i-au cerut sa rupa acesta legatura pe motiv ca tatal minorei traieste in concubinaj cu una dintre surorile tanarului decedat.
Mai mult Razvan Batiu era cercetat penal pentru mai multe furturi de animale.

Pe fir au intrat si inspectorii de la Asistenta Sociala. Ei i-au chemat pe parintii pentru a o lua pe minora acasa. Tanara abandonase scoala in clasa a sasea si traia de ceva timp cu barbatul care s-a sinucis.

Trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala din Iasi.

Orizont.info

Alte articole