3.6 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Inca un tanar, in legislativul pascanean: “Săracă nu este o comunitate care nu are bani, ci o comunitate care nu are vise!

Legislativul pascanean are un nou consilier local. La inceputul sedintei ordinare din 28 octombrie a.c. , Alexandru Nemtanu, din partea PNL a depus juramantul pentru ocuparea mandatului lasat liber de colegul sau de partid Dan Zagan.
Tânărul consilier, in varsta de 35 de ani a rostit juramantul in fata alesilor locali, doar cu mana pe Constitutia Romaniei, fara Biblie si fara formula religioasa de incheiere: “Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, asa cum se procedeaza de regula. Situatia a starnit comentarii in randul celor prezenti in sala.

Dupa semnarea juramantului, noul consilier a fost invitat sa isi inceapa mandatul iar secretarul general al Primariei, i-a inmanat Regulamentul de functionare al legislativului local precum si legislatia privind situatiile de incompatibilitate.

In prima sa interventie, in calitate de consilierl local, Alexandru Nemtanu, om de afaceri, fost jurnalist si autorul unei carti a vorbit despre faptul ca administratia locala ar trebui sa isi propuna sa realizeze proiecte indraznete, chiar daca par irealizabile, cum ar fi de exemplu amenajarea parcului industrial pentru Pascani.

Mentionam ca din legislativul pascanean mai fac parte 8 consilieri PSD, un consilier de la PMP si doi de la Pro Romania. Majoritatea este formata din consilierii PNL si Pro Romania in timp ce PSD si PMP sunt in opozitie.

DE LA ACELAȘI AUTOR

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

Dictatura: Jurnalistii care refuza sa “prezinte informatiile asa cum le-au fost furnizate de reprezentantii Primariei Pascani”, nu vor fi acreditati

Jurnalistii care refuza sa “prezinte informatiile asa cum le-au fost furnizate de reprezentantii Primariei municipiului Pascani” urmeaza...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI