BĂRBAT DEPISTAT CONDUCÂND UN MOPED NEÎNREGISTRAT, FĂRĂ A DEȚINE PERMIS DE CONDUCERE ȘI FIIND SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

La data de 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău și Postului de Poliţie Cotnari  au oprit, pentru control, pe raza comunei Cotnari, un moped, condus de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Cotnari.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înregistrat.

De asemenea, întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cercetările continuă.    

IPJ IASI

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider