27.4 C
Paşcani
marți, septembrie 26, 2023
Array

Inca un smecher dupa gratii. Valentin Atudorei a fost incarcerat pentru 4 ani de puscarie

w560xh316_Valentin_Atudorei

Va mai aduceti aminte de Valentin Atudorei, protejatul fostului primar Neculai Ratoi, autointitulat  sef al suburbiei Gastesti, pana acum cativa ani de zile?  Ei bine, barbatul in varsta de 50 de ani care facea tot felut de afaceri pe spatele Primariei a fost astazi arestat de politistii pascaneni pentru a fi incarcerat la penitenciarul de maxima siguranta din Iasi. Atudorei are de ispasit o pedeapsa de 4 ani de inchisoare , 3 ani pentru inselaciune si un an pentru furt. In anul 2003 barbatul scapase cu doar cu o condamanre fara executare pentru in urma unor excrocherii cu subventii pentru terenurile agricole, obtinute de la stat in numele unei asociatii pe care a administrat-o.

La scurt timp, chiar daca era in perioada de supraveghere judiciara  barbatul a fost prins la furat de lemne, astfel incat cele doua pedepse au fost cumulate, de acesta data cu executare.

Ca orice hot care are grija de imaginea sa publica Valentin Atudorei a sustinut de fiecare data ca nu este vinovat si ca ar fi victima unui complot dintre oamenii legii si dusmanii sai din sat. Mai mult el a spus ca a fost condamant dupa ce i-au fost furate de la dosar dovezile sale de nevinovatie. Acum are suficient timp sa se gandeasca, mai bine, la ceea ce s-a intamplat cu adevarat .

Orizont.info

 

 

 

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...