More

  Încă un premiu la Colegiul CF Unirea Paşcani

  Array

  mast top unirea

  Proiectul unui echipaj format din elevi si profesori ai Colegiului CF Unirea din Pascani a adus institutiei de invatamant titlul de Scoala MaST- TOP. Pe langa titlul, scoala a primit un laptop si cate o trusa (cu telescop, motor termic, microscop etc) ce poate fi folosita in laboratoarele de matematica, fizica, chimie sau biologie.

  La cea de-a doua editie a concursului, s-au inscris 20 de şcoli cu un număr de 21 proiecte realizate în cadrul atelierelor de inovaţie şi creativitate. “TRIGOLIGHT – Luminoschema cercului trigonometric” asa a fost denumit proiectul echipajului de la Colegiul Tehnic C. F. “Unirea” Paşcani.

  Lucrarea premiata poate fi folosita la orele de matematica, pentru ca elevii sa inteleaga mai usor lectia respectiva. Astfel, elevii au muncit la realizarea planurilor machetei, dar şi la realizarea documentaţiei proiectului, a unei reviste, a pliantelor şi a unei prezentări în PowerPoint a proiectului.

  Proiectul “Mast Networking”, are ca scop dezvoltarea competentelor cheie de matematica, stiinte si tehnologii in randul elevilor. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet