35.4 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
35.4 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
Array

Încă un pas spre marea finală pentru elevii pașcaneni, la o competiție de dans

Comunicat de presă SNAC faza regională, Negrești 2014

sc speciala

Regiunea Moldova va fi reprezentată la Festivalul Național „Împreună pentru viitor” de trupele de dans modern și de dans tradițional ale Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani.
Sâmbătă, 26 aprilie 2014, începând cu ora 11, pe scena Casei de Cultură a orașului Negrești județul Vaslui, Școală Gimnazială Specială Pașcani, Liceul Teoretic ,,M. Costin” și Liceul Tehnologic Valea Seacă structura Conțești , au oferit tuturor celor prezenți un exemplu de implicare, solidaritate și voluntariat la concursul de dans ,,Împreună pentru viitor” din cadrul SNAC (Strategia Națională de Acțiune Comunitară), faza regională.

Au participat cele mai bune formații de dans din județele Neamț, Suceava, Bacău, Botoșani, Iași, Vaslui, jurizați fiind de inspectorii de specialitate din aceste județe și reprezentanți SNAC de la nivel național. Atât echipa de dans modern ,,Iris” cât și cea de dans tradițional ,,Busuiocul”, alcătuite din elevi beneficiari și elevi voluntari de la cele trei instituții de învățământ au reușit să impresioneze juriul prin prestația lor artistică și să obțină locul I la ambele secțiuni ale concursului.

Astfel, cele două echipe alături de coordonatorii lor profesorii Gîrbu Adriana, Plaiu Oana, Puiu Mirela, Novac Daniela, Pasat Carmen, director Nedelcu Gabriela, tehnician sunet Iftimi Mihai, vor reprezenta la sfârșitul lunii mai Regiunea Moldova NE, la Festivalul Național al concursului „Împreună pentru viitor” ce va avea loc la Brăila.

Anul acesta, la palmaresul celor două formații s-au mai adăugat trofeul Festivalului Cultural Național Miraje de la Cluj, din data de 8-10 aprilie și locul I la Concursul național de dans „Pe aripile prieteniei și dansului”, organizat de Școala Gimnazială „Iordachi Cantacuzino” Pașcani pe 15 martie 2014.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
35.4 ° C
36.3 °
32 °
39 %
2.2kmh
87 %
mie
35 °
joi
33 °
vin
30 °
sâm
34 °
Dum
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI