-5.1 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

Încă un pas pentru trei intersecții semaforizate la Pașcani

Încă un pas pentru trei intersecții semaforizate la Pașcani

Primăria Pașcani a mai făcut un pas, greoi, pentru semaforizarea unor intersecții din Municipiu. În momentul de față se analizează oferta rămasă în urma verificărilor făcute la procedurile de licitație, iar săptămâna viitoare urmează să fie declarat câștigătorul. Intersecțiile care vor avea semafoare sunt cea din fața Gării, cea de la Spitalul Municipal și cea de la Constructorul.

În acest an, Pașcaniului va avea încă trei semafoare în intersecțiile circulate. De la sfârșitul anului trecut au fost demarate procedurile de achiziții, acum ajungându-se în momentul în care se va alege câștigătorul. Au fost depuse două oferte, una fiind respinsă din cauza că nu au fost respectate solicitările impuse. La cea rămasă, din Iași, se va face raportul de evaluare urmând ca săptămâna viitoare să se încheie contractul de execuție.

Cele trei intersecții sunt cea din fața Gării, cea de la Spitalul Municipal și cea de la Constructorul. După cum se știe, în cele trei intersecții, mai tot timpul șoferii așteaptă minute bune pentru a putea merge mai departe iar cei care nu au răbdare sunt implicați în accidente rutiere. Aceste măsuri sunt luate pentru creșterea gradului de siguranță privind participanții la trafic dar și pentru fluidizarea lui.

De la bugetul local suma propusă a fost de 400 lei fără TVA, suma exacta urmând să fie cunoscută săptămâna viitoare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow