22.9 C
Paşcani
vineri, august 6, 2021
22.9 C
Paşcani
vineri, august 6, 2021
Array

Încă un pas pentru reabilitarea Căminului de la Tătăruși

Inca un pas pentru obtinerea finantarii necesare pentru reabilitarea si modernizarea Caminului Cultural din comuna Tatarusi. Proiectul depus de administratia locala a obtinut aviz favorabil din partea Comisiei Tehnico Economica pentru finantare. In acest sens, primarul comunei, Costel Iosub, s-a deplasat astazi la Bucuresti.

camin cultural iorcani tatarusi

Căminul Cultural „Alexandru Vasiliu – Tătăruşi“, Filiala Iorcani va fi moderniazat si reabilitat, valoarea proiectului fiind de 1,3 milioane de lei. Institutia se afla pe lista Ministerului Dezvoltării Regionale si Administratiei Publice (Compania Natională pentru Investitii) pentru a primi finantarea lucrărilor de reabilitare. Lucrarile vor incepe, cel mai probabil din toaman acestui an.

Programul reprezintă o iniţiativă a Guvernului României, dedicată creşterii calităţii vieţii culturale în mediul rural. De la demararea programului au fost finalizate 45 de obiective incluse în program. (sursa foto radiotatarusi)

Mai multe informatii in materialul video de pe www.bittv.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.9 ° C
27.2 °
18.7 °
41 %
5.4kmh
46 %
joi
23 °
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
32 °
lun
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI