20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Încă un pas pentru aducțiunea de gaz în cinci comune. Întâlnire importantă la Tătăruși

Intalnire importanta miercuri, 18 noiembrie, de la ora 12:00, la primaria din comuna Tatarusi. Reprezentanti din cinci comune se vor intalni pentru a face inca un pas care sa aduca reteaua de gaze naturale in Tatarusi, Valea Seaca, Vanatori, Lespezi si Siretel.

La Centrul Cultural “Alexandru Vasiliu” va avea loc semnarea contractului ce are ca obiect “Servicii de proiectare pentru întocmire studiu de fezabilitate și documentații pentru obținere avize/acorduri/autorizații la faza studiu de fezabilitate”.

Cele cinci comune unite printr-o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara incearca sa obtina fonduri europene pentru aductiunea de gaze naturale. Studiul de fezabilitate va stabili valoarea lucrarilor ce constau in aductiunea de gaz, retelele din comune si bransamente.

Pentru realizarea acestei documentatii a fost alocata suma de circa 600.000 de lei, iar contractul se va desfasura pe o perioada de sase luni.

Mentionam ca asociatia a fost infiintata in urma cu doi ani si are ca scop acest obiectiv important pentru cele cinci comunitati si anume, aducerea gazului metan in casele localnicilor. Pana in prezent, au fost realizate studiile geo si de teren.

 

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.5 ° C
22.1 °
19.1 °
70 %
2.5kmh
0 %
Dum
30 °
lun
34 °
mar
26 °
mie
29 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI