19.1 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Încă un pas pentru aducțiunea de gaz în cinci comune. Întâlnire importantă la Tătăruși

- Advertisement -

Intalnire importanta miercuri, 18 noiembrie, de la ora 12:00, la primaria din comuna Tatarusi. Reprezentanti din cinci comune se vor intalni pentru a face inca un pas care sa aduca reteaua de gaze naturale in Tatarusi, Valea Seaca, Vanatori, Lespezi si Siretel.

La Centrul Cultural “Alexandru Vasiliu” va avea loc semnarea contractului ce are ca obiect “Servicii de proiectare pentru întocmire studiu de fezabilitate și documentații pentru obținere avize/acorduri/autorizații la faza studiu de fezabilitate”.

Cele cinci comune unite printr-o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara incearca sa obtina fonduri europene pentru aductiunea de gaze naturale. Studiul de fezabilitate va stabili valoarea lucrarilor ce constau in aductiunea de gaz, retelele din comune si bransamente.

Pentru realizarea acestei documentatii a fost alocata suma de circa 600.000 de lei, iar contractul se va desfasura pe o perioada de sase luni.

Mentionam ca asociatia a fost infiintata in urma cu doi ani si are ca scop acest obiectiv important pentru cele cinci comunitati si anume, aducerea gazului metan in casele localnicilor. Pana in prezent, au fost realizate studiile geo si de teren.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow