More

  Încă un microbuz pentru elevi la Pașcani

  Array

  Veste bună pentru elevii și profesorii de la Școala Gâștești: în urma unei solicitări făcute către Ministerul Dezvoltării Regionale, școala va primi un microbuz, necesar pentru transportul elevilor la diferite evenimente și activități școlare și extrașcolare.

  Mâine, 13 august, la ora 10.00, Ford-ul Tranzit nou nouţ, cu 16 + 1 locuri, în valoare de 112 250 lei, va fi înmânat reprezentanţilor Primăriei Paşcani, în localitatea Chitila, din județul Ilfov, după care va fi preluat de Școala Gâștești.

  Microbuzul urmează să fie predat școlii după o serie de acte şi formalități, care trebuie realizate de administrația locală. Aceste proceduri sunt în general întârziate de particularități legate de obținerea licenței de transport persoane, deoarece microbuzul este trecut în evidența primăriei, dar este de fapt folosit pentru transportul elevilor.

  Precizăm că este vorba despre al doilea microbuz, primul dintre ele, același model, fiind primit tot prin primărie de Clubul Sportiv CF Unirea din Paşcani, în luna iunie a acestui an.

  Prin acest  program național vor fi distribuite în total un număr de 2.275 de microbuze, iar programul este  derulat de Ministerul Tineretului şi Sportului în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerul Educaţiei.

  Tot în această perioadă vor primi microbuze pentru școli și primăriile din Belcesti, Ciohorani, Lespezi, Târgu Frumos, Ruginoasa și Valea Seaca.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  Profesorii solicita 50% reducere la transportul public local

    Profesorii si personalul contractual din scolile pascanene care fac naveta in suburbii,  ar putea beneficia de reducerea cu 50% a costului abonamentelor pe transportul...

  Femeie din Cristești dată dispărută

  Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI