10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Încă un microbuz pentru elevi la Pașcani

Veste bună pentru elevii și profesorii de la Școala Gâștești: în urma unei solicitări făcute către Ministerul Dezvoltării Regionale, școala va primi un microbuz, necesar pentru transportul elevilor la diferite evenimente și activități școlare și extrașcolare.

Mâine, 13 august, la ora 10.00, Ford-ul Tranzit nou nouţ, cu 16 + 1 locuri, în valoare de 112 250 lei, va fi înmânat reprezentanţilor Primăriei Paşcani, în localitatea Chitila, din județul Ilfov, după care va fi preluat de Școala Gâștești.

Microbuzul urmează să fie predat școlii după o serie de acte şi formalități, care trebuie realizate de administrația locală. Aceste proceduri sunt în general întârziate de particularități legate de obținerea licenței de transport persoane, deoarece microbuzul este trecut în evidența primăriei, dar este de fapt folosit pentru transportul elevilor.

Precizăm că este vorba despre al doilea microbuz, primul dintre ele, același model, fiind primit tot prin primărie de Clubul Sportiv CF Unirea din Paşcani, în luna iunie a acestui an.

Prin acest  program național vor fi distribuite în total un număr de 2.275 de microbuze, iar programul este  derulat de Ministerul Tineretului şi Sportului în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerul Educaţiei.

Tot în această perioadă vor primi microbuze pentru școli și primăriile din Belcesti, Ciohorani, Lespezi, Târgu Frumos, Ruginoasa și Valea Seaca.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow