More

  Incă un km de conducta de apă la Blăgeşti. Urmează 4,4 km de canalizare şi două staţii de pompare

  Array

  Au fost reluate lucrările pentru extinderea reţelelor de apă în suburbia Blăgeşti. De luni au început să fie săpate şanţurile şi sa fie puse noile conducte pe strada Avram Iancu, de la şcoală până la barieră. Este vorba despre 1,1 km de retea cam tot atat cat anul trecut. Investiţia va fi finalizata în maxim o lună de zile spun reprezentanţii Apa Vital, cu bani din bugetul societăţii.
  Locuitorii sunt mulţumiţi că se mai face ceva, la ei în suburbie. Ei spun că au nevoie de apă şi canalizare pentru că sunt platitori de taxe si impozite, la fel ca şi cetăţenii de la bloc.
  Investiţiile vor continua şi pe străzile secundare. Deocamdată se lucrează la proiectele tehnice. Mai mult, în Blăgeşti urmează să fie făcuţi cel puţin 4,4 km de canalizare şi două staţii de pompare din fonduri europene.
  Menţionăm că după finalizarea investiţiilor în suburbia Blăgeşti, vor începe lucrările în cartierul Aerodrom. Operatorul regional are programate investiţii de peste 6 milioane de lei la Paşcani din surse proprii până în anul 2017 si de 13 milioane de euro din fonduri europene.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet