4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Încă un contract de lucrări uriaş scos la licitaţie de ApaVital

Este al treilea din cele 14 astfel de contracte din proiectul de extindere a reţelelor de apă şi canalizare în judeţ, pentru care ApaVital a obţinut finanţare de o jumătate de miliard de euro.

ApaVital a lansat în licitaţie atribuirea contractului de execuţie a lucrărilor din al treilea lot de lucrări din proiectul uriaş de extindere a reţelelor de furnizare a apei şi de canalizare/ epurare. Este vorba de Contractul de Lucrări 11 (sunt 14 în proiect), respectiv Axa 9, Podu Iloaiei – Tg. Frumos. Suma alocată în proiect pentru acest contract este de 13,27 milioane de euro, valoarea de pornire în procedura de pe platforma electronică de achiziţii publice fiind de 50,37 milioane de lei (fără TVA).

Sunt vizate, printre altele, reabilitarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă şi a celei de canalizare din Tg. Frumos (înlocuire şi montare conducte, construire staţii de pompare), extinderea/ înfiinţarea reţelelor din localităţile Buznea, Găneşti, Războieni, Dădeşti, Prigoreni (UAT Ion Neculce), respectiv din Podu Iloaiei, Scobâlţeni, Budăi (UAT Podu Iloaiei). Contractul va acoperi perioada de execuţie a lucrărilor, 22 de luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, la care se adaugă perioada de notificare a defectelor, şi perioada de garanţie, de minimum 36 de luni de la semnarea procesului-verbal de recepţie la finalizarea lucrărilor. Ofertele pot fi depuse până pe 20 septembrie şi vor fi evaluare după componenta financiară (85 la sută) şi după cea tehnică (15 la sută).

Procedurile lansate până acum, ambele în mai, sunt încă în faza de depunere a ofertelor: cea de atribuire a Contractului de Lucrări 10 (Axa 8 – Voineşti-Gârbeşti, 50 milioane de lei) e deschisă înscrierilor până pe 23 august, iar cea pentru Contractul de Lucrări 3 (Axa 1 – Iaşi-Popricani, 60 milioane de lei) se închide pe 30 august.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow