19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021

Încă un candidat pentru Primăria Paşcani

Ultimele știri

Alături de politicieni cu experienţă şi resurse pentru o campanie electorală, în cursa pentru Primăria municipiului Paşcani ar urma să intre şi un candidat independent.

Ovidiu Tesu, iniţiatorul unui grup de conversaţii pe Facebook a anunţat că intenţionează să candideze, atât pentru funcţia de primar cât şi pentru un mandat de consilier local.

El a precizat că a început campania de strângere de semnături.
“Dragi pășcăneni, după analiza ofertelor de candidați și a situației existente, am hotărât să candidez INDEPENDENT pentru funcția de Primar al municipiului Pașcani și pentru un loc în Consiliul Local al municipiului Pașcani. Am început strângerea de semnături pentru depunerea candidaturii. Cei care doresc să semneze lista de susținători sunt rugați să mă contacteze prin mesaj, pentru a stabili o întâlnire. Doresc succes tuturor candidaților, iar pășcănenilor mult curaj!
Mai multe detalii cu privire la candidatura mea și programul electoral, în zilele care urmează. Acum aveți cu cine vota!” 

Ovidiu Tesu este de profesie inginer.

 

 

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.2 ° C
21.1 °
17.8 °
96 %
2.3kmh
34 %
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI