11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Încă un bloc cu contracte individuale la apă

Pascanenii de la inca un bloc din Pascani au incheiat contracte individuale zilele trecute. Satui sa tot astepte o rezolvare pentru aceasta situatie, oamenii au decis sa isi faca bransament individual. Este vorba despre scara A, de la bloc C36 din zona Vale a orasului. Lucrarile au fost finalizate inainte de Paste, iar plata s-a facut in rate, ajungand la circa 1.200 de lei.

bloc C36

Este si cazul familiei Boldescu, care a decis sa accepte aceasta solutie. Au trecut prea multe luni de cand nu s-a platit consumul de apa, iar acest lucru era motiv de ingrijorare.

Chiar daca nu au avut contract, batraneii au pus banuti deoparte in fiecare luna. Au citit indexul de pe apometru, iar pana acum au adunat circa 800-900 de lei.

Potrivit reprezentantilor ApaVital Iasi, in numai cateva zile alte doua blocuri au rezolvat aceasta problema prin alte doua metode. La M8 s-a incheiat contract cu titular de bransament iar la D1, prin asociatia de proprietari.

Conducerea R.A.G.C.L. a precizat ca in perioada urmatoare se vor face lucrari pentru bransament individual la bloc O1 de pe strada Calea Iasului si la H2, de pe strada Ceferistilor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow