11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Inca un bloc cu bransamente si contracte individuale. Locatarii au scapat de pierderi si de grija rau-platnicilor

Inca un pas spre normalitate la un bloc din Pascani. Pentru a nu mai avea probleme cu privire la furnizarea serviciilor de apa si canalizare aproape toti locatarii si-au facut bransamente individuale. Asta dupa ce nimeni nu a vrut sa isi asume raspunderea sa incheie un contract colectiv cu Apa Vital Iasi. Dupa cateva saptamani de la inceperea lucrarilor astazi ei au semnat contractele individuale si au apa direct din reteaua publica. Platesc cat consuma, fara pierderi sau diferente si nu depind de cei care nu isi achita facturile. Fiecare a platit in jur de 1.000 de lei unei firme din Pascani. Oamenii sunt multumiti ca au scapat de griji iar investitia ramane indiferent de cine va furniza in continuare serviciile de apa si canalizare.

Operatorul iesean spune ca din cei 31 de locatari de la blocul N1 din zona Deal, 25 au ales aceasta varianta de contractare. Restul au refuzat sa faca astfel de investitii si au ramas fara apa. Mai mult cei care au incheiat contractele de distributie au obtinut o esalonare la plata in patru luni de zile a consumului inregistrat din vara anului trecut si pana acum .

Mentionam ca pana acum doar 72 de scari de bloc din 408 au incheiat contractele de distributie in timp ce la case, societati si institutii procentul este de aproape 100%.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow