24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Inca trei autorizatii de taxi disponibile la Primaria Pascani

Trei autorizatii de taxi disponibile la Primaria Pascani

Primaria Pascani organizeaza in aceasta perioada procedura de atribuire a trei autorizatii de taxi. Cei interesati, mai exact, transportatorii autorizati, isi pot depune dosarele pana la jumatatea lunii august.

Potrivit unui comunicat de presa trimis de administratia locala, “pentru această procedură nu s-a constituit lista de așteptare. Dintre documentele necesare participanților la procedura de atribuire amintim – autorizația de transport, certificatul de agregare autoturism, carte de identitate a autoturismului, atestatul profesional al taximetristului sau orice document care atestă dotările autoturismului – GPS, dispozitiv de plată cu card, etc.

Mentionam ca desi cetatenii care isi doresc sa lucreze in acest domeniu, au cerut suplimentarea numărului de licenţe de taxi, aceasta se poate face numai pe baza unui studiu de specialitate. Ultima oară a fost prezentat consilierilor în anul 2015 şi de regulă poate fi actualizat o dată la cinci ani de zile. Pana in prezent, Primaria Pascani a acordat 112 licente de taxi. Alături de aceştia pe străzile municipiului mai pot fi întâlniţi zeci de şoferi care practica în mod ilegal activităţi de taximetrie, fără ca poliţiştii sau inspectorii Primăriei să intervină.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.2 °
24 °
65 %
2kmh
98 %
Dum
24 °
lun
35 °
mar
27 °
mie
27 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI