More

  Inca o sedinta pentru soarta Palatului Cantacuzino. Replici dure in legislativul local – VIDEO

  Sedinta de indata a legislativului local pascanean, joi dimineata, la ora 10.00. Pe ordinea de zi a fost un singur proiect de hotarare care a prevazut modificarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare, conservare și revitalizarea Palatului Cantacuzino – Pașcanu și a terenului aferent”. La intrunire au participat doar zece consilieri  din totalul de 19.

  Edilul municipiului a precizat ca proiectul prevede actualizarea TVA-ului pentru valoarea investitiei la nivelul codului fiscal actual, modificare ceruta de Agentia pentru Dezvoltarea Regionala Nord-Est.

  Desi este vorba despre o investitie importanta pentru municipiul Pascani, au fost si replici acide in legislativul local.

  In cele din urma proiectul a fost votat de toti cei zece consilieri, iar potrivit celor spuse de edilul municipiului, contractul de finantare ar urma sa fie semnat in luna octombrie.

  Mentionam ca investiţia este estimată la 21,7 milioane de lei. Cofinanţarea de la bugetul local este de doar 2% dar ar putea creşte cu încă câteva procente pentru acoperirea cheltuielilor neeligibile.

  ȘEDINȚA DE ÎNDATĂ PAȘCANI - 6 SEPTEMBRIE 2018

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Bătran găsit mort într-un pârâu din Miroslovesti

  Un bătrân din Miroslovesti a fost găsit mort într-un pârâu care traversează localitatea. Este vorba despre Gheorghe Plai în vârstă de 78 de ani....

  Internet gratuit în zece zone publice din Paşcani

  Stăm din ce în ce mai bine la capitolul conectivitate pe internet, în zonele publice. Pascaniul a finalizat de implementat un proiect prin care...

  Hala din Piata Vale a fost redeschisa

  Hala din Piaţa Vale Paşcani a fost redeschisa începând de miercuri. Administraţia locală a anunţat că au fost luate măsurile necesare pentru prevenirea infectării...

  Opinii