1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Încă o săptămână pentru depunerea dosarului „Bani de liceu”

BANI-DE-LICEU

Elevii pascaneni cu posibilitati materiale reduse vor putea beneficia si anul acesta de sprijinul financiar oferit prin programul guvernamental „Bani de liceu”. Ajutorul, in valoare de 180 de lei, se acorda elevilor ce se afla in intretinerea familiilor al caror venit brut lunar, pe membru de familie in ultimele trei luni, este de 150 lei, precum si pentru elevii care beneficiaza de o masura de protectie sau se afla sub tutela, in cazul respectarii conditiei de venit, conform metodologiei de acordare a burselor.

Elevii au timp pana pe 1 octombrie sa depuna cererile la secretariatul unitatilor de invatamant unde invata. Evaluarea si anchetele sociale se vor face pana pe data de 23 octombrie, iar centralizarea acestora se va finaliza pe 27 octombrie, lista finala a beneficiarilor fiind publicata la fiecare scoala, pe 6 noiembrie.

Actele necesare inscrierii in program sunt: adeverinte de salariu sau cupon de pensie pentru lunile iunie, iulie si august a.c., venitul agricol anual – act ce il obtineti de la primarie, copii de buletin – pentru toti membrii familiei si adeverinte de elev sau student pentru frati sau surori.

Anul trecut, au beneficiat de bursa socială, la nivelul Municipiului Pascani aproape o mie de liceeni. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow