More

  Încă o pășcăneancă a cazut în plasa infractorilor prin metoda accidentul. Bătrâna a fost înșelată cu peste 20.000 de lei

  Array

  furt-baniZiua si inselaciunea petrecuta in municipiul Pascani. Dupa ce ieri o pascaneanca a fost cat pe ce sa piarda 8.000 de dolari, astazi, o batrana, in varsta de 72 de ani, nu si-a dat seama ca urmeaza sa fie pacalita si a depus nu mai putin de 200 de milioane de lei vechi, intr-un cont.

  In jurul orelor 13:00, potrivit aceluiasi tipar ca o ruda a avut un accident fictiv, Teodorei J. i s-a sugerat sa ia toti banii pe care ii are in casa si sa ii depuna rapid intr-un cont deoarece fiica sa a provocat un eveniment rutier in Italia. Pentru a avea mai multa credibilitate, barbatul, s-a dat drept procuror si a convins-o pe femeie ca daca nu trimite banii, persoana draga va fi arestata.

  Constiincioasa, pascaneanca a luat peste 320 de milioane de lei vechi si 600 de euro, din casa si a inceput sa colinde bancile din Pascani. Norocul femeii daca se poate spune asa, a fost ca dupa ce a depus suma de 20.000 de lei, la alte sucursale, aceasta a ajuns si la banca BCR unde functionarii au oprit-o sa mai faca tranzactii, atunci cand au auzit povestea.

  Cu lacrimi in ochi, victima a mers la Politia Pascani unde a sesizat inselaciunea pe care a suferit-o. Politistii se confrunta cu un val de astfel de infractiuni, in ultimele zile, in zona Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet