19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Încă o pășcăneancă a cazut în plasa infractorilor prin metoda accidentul. Bătrâna a fost înșelată cu peste 20.000 de lei

furt-baniZiua si inselaciunea petrecuta in municipiul Pascani. Dupa ce ieri o pascaneanca a fost cat pe ce sa piarda 8.000 de dolari, astazi, o batrana, in varsta de 72 de ani, nu si-a dat seama ca urmeaza sa fie pacalita si a depus nu mai putin de 200 de milioane de lei vechi, intr-un cont.

In jurul orelor 13:00, potrivit aceluiasi tipar ca o ruda a avut un accident fictiv, Teodorei J. i s-a sugerat sa ia toti banii pe care ii are in casa si sa ii depuna rapid intr-un cont deoarece fiica sa a provocat un eveniment rutier in Italia. Pentru a avea mai multa credibilitate, barbatul, s-a dat drept procuror si a convins-o pe femeie ca daca nu trimite banii, persoana draga va fi arestata.

Constiincioasa, pascaneanca a luat peste 320 de milioane de lei vechi si 600 de euro, din casa si a inceput sa colinde bancile din Pascani. Norocul femeii daca se poate spune asa, a fost ca dupa ce a depus suma de 20.000 de lei, la alte sucursale, aceasta a ajuns si la banca BCR unde functionarii au oprit-o sa mai faca tranzactii, atunci cand au auzit povestea.

Cu lacrimi in ochi, victima a mers la Politia Pascani unde a sesizat inselaciunea pe care a suferit-o. Politistii se confrunta cu un val de astfel de infractiuni, in ultimele zile, in zona Pascani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow