18 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

POSTASUL DE ARGINT: Inca o medalie pentru Constantin Văcăraşu

 

 

 

 

 

 

Postasul pascanean Constantin Vacarasu este medaliat cu argint, in urma participarii la Balcanida Postasilor, editia a 41-a. Competitia s-a desfasurat la inceputul lunii noiembrie, in orasul Izmir, din Turcia, startul fiind luat, individual sau pe echipe, de 30 de sportivi din sase tari, cum ar fi Grecia, Bulgaria sau Muntenegru.

Romania a facut si in acest an o figura frumoasa, obtinand medaliile la individual si pe echipe – feminin si masculin. Echipa de baieti a fost formata din cinci postasi din Bacau, Craiova, Suceava, Sibiu si Pascani, iar cele trei fete din Cluj, Timisoara si Pitesti.

De asemenea, pascaneanul a fost castigatorul locului al II-lea, medalia de argint, dar si al locului III, bronz, a Balcaniadei “Marsul Factorilor Postali” ce s-au desfasurat in Albania, Macedonia si Turcia.

Constantin Vacarasu participa la competitii de acest gen din anul 1995, iar la balcaniada s-a calificat in ultimii patru ani.

Marsul Factorilor Postali este competitia cu traditia cea mai indelungata din istoria Postei Romane, prima editie avand loc in 1977. ziarulorioznt.info

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow