More

  POSTASUL DE ARGINT: Inca o medalie pentru Constantin Văcăraşu

  Array

   

   

   

   

   

   

  Postasul pascanean Constantin Vacarasu este medaliat cu argint, in urma participarii la Balcanida Postasilor, editia a 41-a. Competitia s-a desfasurat la inceputul lunii noiembrie, in orasul Izmir, din Turcia, startul fiind luat, individual sau pe echipe, de 30 de sportivi din sase tari, cum ar fi Grecia, Bulgaria sau Muntenegru.

  Romania a facut si in acest an o figura frumoasa, obtinand medaliile la individual si pe echipe – feminin si masculin. Echipa de baieti a fost formata din cinci postasi din Bacau, Craiova, Suceava, Sibiu si Pascani, iar cele trei fete din Cluj, Timisoara si Pitesti.

  De asemenea, pascaneanul a fost castigatorul locului al II-lea, medalia de argint, dar si al locului III, bronz, a Balcaniadei “Marsul Factorilor Postali” ce s-au desfasurat in Albania, Macedonia si Turcia.

  Constantin Vacarasu participa la competitii de acest gen din anul 1995, iar la balcaniada s-a calificat in ultimii patru ani.

  Marsul Factorilor Postali este competitia cu traditia cea mai indelungata din istoria Postei Romane, prima editie avand loc in 1977. ziarulorioznt.info

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet