15.4 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

POSTASUL DE ARGINT: Inca o medalie pentru Constantin Văcăraşu

 

 

 

 

 

 

Postasul pascanean Constantin Vacarasu este medaliat cu argint, in urma participarii la Balcanida Postasilor, editia a 41-a. Competitia s-a desfasurat la inceputul lunii noiembrie, in orasul Izmir, din Turcia, startul fiind luat, individual sau pe echipe, de 30 de sportivi din sase tari, cum ar fi Grecia, Bulgaria sau Muntenegru.

Romania a facut si in acest an o figura frumoasa, obtinand medaliile la individual si pe echipe – feminin si masculin. Echipa de baieti a fost formata din cinci postasi din Bacau, Craiova, Suceava, Sibiu si Pascani, iar cele trei fete din Cluj, Timisoara si Pitesti.

De asemenea, pascaneanul a fost castigatorul locului al II-lea, medalia de argint, dar si al locului III, bronz, a Balcaniadei “Marsul Factorilor Postali” ce s-au desfasurat in Albania, Macedonia si Turcia.

Constantin Vacarasu participa la competitii de acest gen din anul 1995, iar la balcaniada s-a calificat in ultimii patru ani.

Marsul Factorilor Postali este competitia cu traditia cea mai indelungata din istoria Postei Romane, prima editie avand loc in 1977. ziarulorioznt.info

 

Alte articole