More

  Încă o medalie de aur pentru echipa de canotaj a României unde sunt și două pășcănence

  Array

  Echipajul feminin de 8+1 al României a câştigat medalia de aur la cea de-a treia etapă de Cupă Mondială de canotaj, găzduită de Lucerna. Acesta a fost cel mai important test înaintea Campionatului Mondial din SUA (Sarasota-Bradenton), între 24 septembrie şi 1 octombrie.

  Echipajul tricolor – Mihaela Petrila, Adelina Boguş, Viviana Bejinariu, Ioana Vrînceanu, Iuliana Popa, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereş, Laura Oprea, Daniela Druncea – a încheiat cursa cu timpul de 6:02.81 minute, devansând Noua Zeelandă (6:04.83) şi Marea Britanie (6:10.34).

  La start s-a mai aflat echipajul Olandei (6:16.34 minute). Tot astăzi, în cursa de două rame fără cârmaci, echipajul României, format din Mihai Ţigănescu şi Cosmin Pascari, a încheiat pe locul 4 (6:48.30 minute), medalia de aur revenind Noii Zeelande (6:34.50), a relatat News.ro.

  Ultima finală cu reprezentare românească la start este cea de 8+1 masculin (Constantin Adam, Adrian Damii, Ciprian Tudosa, Sergiu Vasile Bejan, Cristian Ivaşcu, Constantin Radu, Marius Vasile Cozmiuc, Cristi Ilie Pîrghie – Adrian Munteanu).

  Al patrulea echipaj care a reprezentat România la Lucerna, cel masculin de dublu vâsle (Ioan Prundeanu şi Marian Enache), s-a clasat pe locul 5 în finala B.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  Statele UE au căzut de acord: Călătoriile se vor relua în această vară. Ce presupune „certificatul verde” și care sunt dificultățile

  Statele UE au căzut de acord: Călătoriile se vor relua în această vară. Ce presupune „certificatul verde” și care sunt dificultățile

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet