More

  Încă o mașină în dotarea Poliției Locale Pașcani (VEZI FOTO)

  Array

  Dacia Logan Politia Locala PascaniForte proaspete pentru Politia Locala Pascani. Incepand de luni, 10 iunie, politistii locali beneficiaza de inca un autoturism si anume o Dacia Logan, ultimul model.

  La primele ore ale diminetii, capitanul Vasile Avasiloaie, seful Politiei Locale s-a deplasat cu noua achizitie la sediul Primariei Pascani pentru a prezenta autoturismul edililor locali.

  Dacia Logan Politia Locala Pascani2Dupa o scurta inspectie efectuata de viceprimarul Vasile Axinte, noua masina si-a inceput deja activitatea.

  Dacia Logan Politia Locala Pascani1Este vorba despre un autoturism Dacia Logan, motor 1,5 dCi de 90 CP, care a costat in total 54.000 de lei. Pretul de achizitie initial a fost de aproximativ 44.000 de lei la care s-a adaugat costul dotarilor si anume rampa luminoasa, contravaloarea statiilor de emisie receptie si afisajul de pe caroserie.

  Dacia Logan Politia Locala Pascani3Total opus celeilalte masini, aflata deja in dotarea politistilor locali, motorizarea Daciei Logan pe motorina, ii permite sa aiba un consum mixt de 5 l/100 de km, aproape la jumatate din cat consuma MCV-ul.

  Potrivit sefului Politiei Locale, cele doua autoturisme vor fi la servici non-stop, Loganul MCV asigurand ordinea si siguranta publica dar si respectarea regimului rutier iar noua achizitie va patrula doar in interesul ordinii si linistii publice.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadouri de Crăciun pentru copii, la propunerea consilierilor din opoziție

  Copiii pascaneni vor primi cadouri de Craciun din partea administratiei locale. Este vorba despre cei care se vor inscrie la concursul “Sania lui Mos...

  Iluminatul festiv va fi pornit pe 1 decembrie. Mesaj de Ziua Națională pentru pășcăneni de la primarul, Marius Pintilie

  Magia sarbatorilor de iarna va ajunge in municipiul Pascani de Ziua Nationala a Romaniei. De 1 decembrie, va fi pornit iluminatul festiv pe strazile...

  Ziua Națională cu depuneri de coroane și premii pentru cuplurile de aur

  Activitatile pentru Ziua Nationala a Romaniei vor avea loc conform programului anuntat initial de Primaria Pascani. Consilierii din opozitie au initiat in cursul zilei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI