27.4 C
Paşcani
marți, septembrie 26, 2023
Array

Încă o mașină în dotarea Poliției Locale Pașcani (VEZI FOTO)

Dacia Logan Politia Locala PascaniForte proaspete pentru Politia Locala Pascani. Incepand de luni, 10 iunie, politistii locali beneficiaza de inca un autoturism si anume o Dacia Logan, ultimul model.

La primele ore ale diminetii, capitanul Vasile Avasiloaie, seful Politiei Locale s-a deplasat cu noua achizitie la sediul Primariei Pascani pentru a prezenta autoturismul edililor locali.

Dacia Logan Politia Locala Pascani2Dupa o scurta inspectie efectuata de viceprimarul Vasile Axinte, noua masina si-a inceput deja activitatea.

Dacia Logan Politia Locala Pascani1Este vorba despre un autoturism Dacia Logan, motor 1,5 dCi de 90 CP, care a costat in total 54.000 de lei. Pretul de achizitie initial a fost de aproximativ 44.000 de lei la care s-a adaugat costul dotarilor si anume rampa luminoasa, contravaloarea statiilor de emisie receptie si afisajul de pe caroserie.

Dacia Logan Politia Locala Pascani3Total opus celeilalte masini, aflata deja in dotarea politistilor locali, motorizarea Daciei Logan pe motorina, ii permite sa aiba un consum mixt de 5 l/100 de km, aproape la jumatate din cat consuma MCV-ul.

Potrivit sefului Politiei Locale, cele doua autoturisme vor fi la servici non-stop, Loganul MCV asigurand ordinea si siguranta publica dar si respectarea regimului rutier iar noua achizitie va patrula doar in interesul ordinii si linistii publice.

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...