More

  Inca o generatie de internauti din randul pensionarilor. Vezi povestile lor digitale (VIDEO)

  Array

  Un grup de pascaneni de varsta a doua si a treia au absolvit astazi un curs de initiere in calculatoare. Pensionarii se pot mandri copiilor si nepotilor ca de acum stiu sa navigheze pe internet si pot vorbi cu persoanele dragi din strainatate.

  pensionari
  Emotii mari pentru 11 pensionari din Pascani. Astazi, la Biblioteca Muncipala din oras a avut loc premierea absolventilor cursului de initiere in calculatoare. Fiecare a primit cate o diploma din partea conducerii institutiei de cultura si au urmarit filme video cu povesti impresionante de viata facute de seniorii internauti care au terminat anul trecut.

  Cursurile au durat cinci luni, timp in care doamna Maria a avut timp sa invete cum sa foloseasca internetul. Si-a facut cont de Facebook, Messenger si Skype, iar acum poate sa vorbeasca cu persoanele care sunt la mare departare de ea.

  Vasile Nita, unul dintre seniorii internauti, a prezentat un film despre o mare pasiune: sahul. A lucrat mult la realizarea lui insa are si satisfactii pe masura.

  Mentionam ca miercuri, incepand de la orele 09:00, sunt asteptati la Biblioteca Muncipala Pascani o alta serie de pensionari care vor invata sa foloseasca calculatorul si internetul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp