20.6 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 31, 2021
20.6 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 31, 2021
Array

Încă o elevă hartuita sexual de profesorul de sport de la Colegiul Sadoveanu. Elevii au strâns semnături şi dovezi. Iată convorbirea telefonică AUDIO

 

Colegiul Mihail Sadoveanu din Paşcani se afla iarăşi în mijlocul unui scandal uriaş. Protagonistul, acelaşi profesor de sport, Petrică Anghelus. El este acuzat, din nou, de hărţuire sexuală, de acesta de o elevă internista, din Republica Moldova.
Profesorul a sunat-o insistent pe telefonul personal şi a invitat-o la o cafea, dar tânăra la refuzat pe motiv că nu vorbeşte cu persoane străine.
Anghelus nu s-a lăsat şi a continuat cu avansurile. El i-a spus elevei că este bărbat în toată firea, nu un adolescent şi că îi place de ea.

Mai mult bărbatul i-a promis haine şi bani în schimbul unei relaţii extraşcolare pe motiv că, viaţa trebuie trăită”.

Tânăra a refuzat categoric avansurile profesorului păşcănean şi a anunţat conducerea şcolii.
În mod ciudat directoarea unităţii a dus-o pe elevă în faţa profesorului pentru o confruntare, fata în fata, iar bărbatul a negat toate acuzaţiile. Subiectul a fost discutat şi în şedinţa Consiliului Profesoral, în cursul zilei de astăzi. Conducerea şcolii a refuzat să comenteze acest caz dar a început o anchetă.
Cazul a ajuns şi la cunoştinţa Inspectoratului judeţean Iaşi Purtătorul de cuvânt spune că sunt regretabile astfel de incidente, cu atât mai mult cu cât profesorul Petrică Anghelus a mai fost acuzat şi cercetat pentru astfel de practici. O echipă de inspectori se va deplasa la Paşcani pentru a cerceta acest caz.

Scandalul ar putea ajunge şi în atenţia ambasadelor romano – moldovene. Părinţii fetei vor să facă plângere atât împotriva profesorului cât şi a statului român conform unor surse neoficiale.
Mai mult Consiliul Elevilor intenţionează să trimită o sesizare la mai multe instituţii, împotriva lui Petrică Anghelus . Asta după ce au mai fost depuse câteva plângeri şi au fost strânse semnături din partea elevilor. Ei se plâng de comportamentul profesorului de sport pe motiv că lipseşte de la ore, vorbeşte urât şi hărţuieşte fetele.
Menţionăm că tot astăzi, acelaşi profesor a fost pus în discuţia Consiliului Profesoral pe motiv că ar fi rupt pagina din condica de prezenţa unde i-au fost tăiate orele de la care a lipsit. Şi acest subiect a ajuns în atenţia Inspectoratului Şcolar Iaşi.
Petrică Anghelus a mai fost cercetat pentru astfel de acuzaţii şi în 2014, dar a scăpat doar cu o sancţiune administrativă. De acesta dată el a refuzat să comenteze acuzaţiile care i se aduc deşi a fost contactat telefonic şi prin mesaje de reporterii BIT TV.

Încă o elevă hartuita sexual la Colegiul Sadoveanu. PETRICA ANGHELUS VS ELEVA COLEGIUL M. SADOVEANU

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.6 ° C
22.1 °
19.5 °
82 %
1.2kmh
0 %
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
35 °
mar
26 °
mie
18 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI