10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Inca o demisie din legislativul pascanean

Scandalul apei la Pascani face o noua victima in legislativul pascanean. Consilierul PDL Emilian Craciun si-a depus demisia astazi, la secretariatul institutiei. El sustine ca renunta la functie, din motive de sanatate si ca decizia sa nu are legatura cu proiectele Apa Vital.

Consilierii ar urma sa ia act de demisia sa in sedinta extraordinara programata vineri, de la ora 10.00, urmand ca in sedinta ordinara de la inceputul lunii viitoare sa depuna juramantul urmatorul de pe lista de supleanti. Deocamdata nu se stie cine va accepta acesta fuctie: Iulian Dominte, Dan Zagaan, Cristinel Iordachioaia, etc.

Totusi nominalizarea unui alt consilier PDL ar putea debloca situatia apei la Pascani. Asta pentru ca Emilian Craciun s-a abtinut de la vot pe motive de incompatibilitate iar urmatorul consilier PDL ar urma sa voteze proiectele la fel ca ceilalti colegi din noul PNL.
Emilian Craciun si-a inceput activitatea politica in anul 1996 ca membru PD. A ajuns in Consiliul Local Pascani in anul 2012 pe listele PDL.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow