13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Încă nouă loturi de pădure scoase la licitaţie în judeţul Iaşi pentru împăduriri. Cel mai mare pe raza Ocolului Silvic Pașcani

De data asta, lucrările prevăzute sunt de împădurire, completare şi regenerare.

Regia Naţională a Pădurilor caută să angajeze servicii privind cultura şi refacerea pădurilor, în scopul realizării programului de regenerări artificiale pentru anul 2021.

Pe lângă împăduriri, completări etc., cei de la Romsilva vor să achiziţioneze serviciile necesare în vederea efectuării „ajutorării regenerării naturale“, precum şi lucrările destinate întreţinerii culturilor (mobilizări de sol, descopleşiri, tăieri de tufişuri etc.). Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 3,97 milioane de lei fără TVA.

Procedura lansată pe platforma electronică de achiziţii publice pentru judeţul Iaşi cuprinde nouă loturi. Cel mai mare se află pe raza Ocolului silvic Paşcani şi este evaluat la 967 de mii de lei. Lucrările de pe raza Ocolului silvic Hârlău sunt evaluate la 872 mii lei, iar cele din zona Lunca Cetăţuii, la 690 de mii de lei. Ocolul silvic Iaşi are trei pachete cu o valoare totală de 648 mii lei, iar cel de la Pădureni, unul, aproape 400 de mii de lei. Cele mai mici loturi sunt la Dobrovăţ (227 mii lei) şi Podu Iloaiei (aproape 170 mii lei).

Lucările, care se întind pe o durată de 10 luni, vizează atât plantări/ completări de puieţI, cât şi răspândirea seminţişului. Ofertele pot fi depuse până pe 11 februarie, câştigătorii urmând să fie anunţaţi cel mai târziu în iunie.

Sursa Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Transportul public local, in regim de weekend, pe 15 august

Pe 15 august a.c. când creștinii sărbătoresc “Adormirea Maicii...

Doua persoane, înecate in raul Moldova

Tragedie in comuna Miroslovești. Doua persoane sau înecat in raul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow