14.9 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Inca doua medalii pentru atletii pascaneni. Sectia condusa de Mihai Vicovanu rasplatita de Federatia Romana de Atletism cu Certificat de Excelenta

IMG_2950

Tinerii atleti inscrisi la sectia de atletism a Clubului Sportiv Municipal, unde sunt antrenati de catre profesorul Mihai Vicovanu, au reusit din nou o serie de rezultate deosebite. In perioada 23-25 iunie, acestia au participat la finala Campionatului National dedicat juniorilor, ce a avut loc la Bucuresti, unde din nou ne-au reprezentat cu succes.

Astfel, dupa trei zile de concurs, sportivii pascaneni au reusit sa obtina doua medalii, una de argint iar cealalta de bronz, plus multe clasari in top 10.

Ioana Grigoras a reusit sa obtina cele mai bune rezultate, locul 2, la proba de aruncare a greutatii si locul 3 la proba de aruncare a mingii de oina. Tot la aruncarea greutatii, locul 9 a fost obitnut de Daria Apostol. Tot ea, a adus prima participare pentru si clasare pentru Pascani la poba de aruncare a sulitei, locul 9.

Bianca Coserariu, a luat locul 4 la proba de triatlon in timp ce Iustina Berbece a venit pe 5 in aceeasi proba. La triatlon masculin, Alexandru Randel s-a clasat al 4 lea, iar Tudor Pintilie a terminat pe 9, dupa ce a fost lider, insa din pacate o intindere musculara l-a oprit din cursa pentru aur.

La aruncarea greutatii masculin, Sebastian Grigoras a luat locul 7.

Mentionam ca, pentru rezultatele de la aceasta etapa, cat si pentru cele din luna aprilie, cand sportivii au obtinut un total de 7 medalii, Federatia Romana de Atletism a decis sa rasplateasca sectia de atletism a Clubului Sportiv Municipal cu Diploma de Excelenta

Alte articole