More

  Inca doua competitii importante pentru particantii de arte martiale din Pascani

  Array

  Clubul_sportiv_long_ho_pascani

  Dupa ce, tinerii sportivi ai clubului Long Ho Pascani au obtinut 9 medalii la competitia ce a avut loc la Iasi in perioada 23-24 martie 2013, vine randul seniorilor sa lupte pentru medalii.

  Astfel, in data de 7 aprilie 2013, practicantii de arte martiale se vor deplasa la Roman, pentru a participa la Campionatul National. In urma acestei competitii, cei mai buni sportivi vor selectionati in lotul national.

  Clubul Long Ho mizeaza pentru a participa la lotul national pe 10 sportivi.

  Referitor la lotul national de arte martiale, acesta va trebui sa se pregateasca pentru campionatul European ce va avea loc in perioada 19-20 octombrie in Elvetia.

  Vicepresedintele Federatiei Romane de Arte Martiale, Ovidiu Covaci, a ridicat o problema cu care clubul se intalneste de fiecare data cand vine vorba de a participat la un eveniment peste hotare si anume, finantarea.

  Deplasarea in Elvetia ar costa clubul 6000 de euro, din care Federatia Romana de Arte Martiale asigura doar o mica parte.

  In acest sens, sportivii spera sa primeasca ajutor din partea autoritatilor locale. Ovidiu Covaci, spune ca va trimite o cerere din partea clubului catre consiliul local prin care vor solicita ajutor financiar.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet