More

  Inca doua competitii importante pentru particantii de arte martiale din Pascani

  Array

  Clubul_sportiv_long_ho_pascani

  Dupa ce, tinerii sportivi ai clubului Long Ho Pascani au obtinut 9 medalii la competitia ce a avut loc la Iasi in perioada 23-24 martie 2013, vine randul seniorilor sa lupte pentru medalii.

  Astfel, in data de 7 aprilie 2013, practicantii de arte martiale se vor deplasa la Roman, pentru a participa la Campionatul National. In urma acestei competitii, cei mai buni sportivi vor selectionati in lotul national.

  Clubul Long Ho mizeaza pentru a participa la lotul national pe 10 sportivi.

  Referitor la lotul national de arte martiale, acesta va trebui sa se pregateasca pentru campionatul European ce va avea loc in perioada 19-20 octombrie in Elvetia.

  Vicepresedintele Federatiei Romane de Arte Martiale, Ovidiu Covaci, a ridicat o problema cu care clubul se intalneste de fiecare data cand vine vorba de a participat la un eveniment peste hotare si anume, finantarea.

  Deplasarea in Elvetia ar costa clubul 6000 de euro, din care Federatia Romana de Arte Martiale asigura doar o mica parte.

  In acest sens, sportivii spera sa primeasca ajutor din partea autoritatilor locale. Ovidiu Covaci, spune ca va trimite o cerere din partea clubului catre consiliul local prin care vor solicita ajutor financiar.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Șofer reținut de polițiști după ce a condus băut și cu permisul suspendat. Nu era la prima abatere

  La data de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au depistat un bărbat de 49 de ani, din judeţul Suceava, în...

  Polițiștii din Târgu Frumos au arestat doi bărbați condamnați pentru contrabandă și grup infracţional organizat

  La data de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei cu...

  Manifestări dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Cu prilejul împlinirii a 142 de ani de la naşterea Mitropolitului Visarion Puiu, în mai multe oraşe din ţară se desfăşoară, în perioada 23...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp