33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Inca doua competitii importante pentru particantii de arte martiale din Pascani

Clubul_sportiv_long_ho_pascani

Dupa ce, tinerii sportivi ai clubului Long Ho Pascani au obtinut 9 medalii la competitia ce a avut loc la Iasi in perioada 23-24 martie 2013, vine randul seniorilor sa lupte pentru medalii.

Astfel, in data de 7 aprilie 2013, practicantii de arte martiale se vor deplasa la Roman, pentru a participa la Campionatul National. In urma acestei competitii, cei mai buni sportivi vor selectionati in lotul national.

Clubul Long Ho mizeaza pentru a participa la lotul national pe 10 sportivi.

Referitor la lotul national de arte martiale, acesta va trebui sa se pregateasca pentru campionatul European ce va avea loc in perioada 19-20 octombrie in Elvetia.

Vicepresedintele Federatiei Romane de Arte Martiale, Ovidiu Covaci, a ridicat o problema cu care clubul se intalneste de fiecare data cand vine vorba de a participat la un eveniment peste hotare si anume, finantarea.

Deplasarea in Elvetia ar costa clubul 6000 de euro, din care Federatia Romana de Arte Martiale asigura doar o mica parte.

In acest sens, sportivii spera sa primeasca ajutor din partea autoritatilor locale. Ovidiu Covaci, spune ca va trimite o cerere din partea clubului catre consiliul local prin care vor solicita ajutor financiar.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow