More

  Încă două blocuri din Pașcani fără apă. Mâine se închid robinetele la Târgu Frumos

  Array

  Încă două blocuri din Paşcani au rămas fără apă în plină caniculă. Este vorba despre blocul V11 din zona Deal şi fostul cămin de nefamilişti Remar din zona Vale.

  Operatorul ieşean motivează că a sistat furnizarea apei din cauza întârzierilor foarte mari la plata facturilor. Locatarii din Bastila au restante de peste 9 mii lei de şapte luni de zile, iar cei din zona Vale de aproape 20 mii lei de opt luni de zile.

  Tot fără apă sunt în continuarea locatarii de la blocul D2, scara E unde furnizarea apei potabile a fost întreruptă pe 18 iulie în urma unor neînţelegeri între locatari şi operator tot pe marginea datoriilor.

  Reprezentanţii Apa Vital susţin că va fi reluată furnizarea apei potabile la cele trei blocuri din Paşcani după achitarea restanţelor şi atrage atenţia consumatorilor că au la dispoziţie 45 zile să achite facturile.

  Aceeaşi măsură urmează să fie luată mâine şi la Târgu Frumos. Apa potabilă va fi întreruptă între orele 9.00 – 15.00 din cauza unor lucrări de mentenanţă la rezervorul de apă.

  “În scopul igienizării rezervorului de înmagazinare a apei cu o capacitate de 5000 mc din oraşul Tg. Frumos, în vederea punerii în funcţiune a noii conducte de aducţiune, de 400 mm diametru, miercuri 27 iulie 2016, în intervalul orar estimat 09.00 – 15.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din oraşul Târgu Frumos” se arată în comunicatul de presă de la Apa Vital.

  Pentru a evita efectele negative cauzate de lipsa apei, Apa Vital recomandă locuitorilor din Târgu Frumos să îşi facă rezerve de apă pentru perioada în care acest serviciu va fi întrerupt.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  Elevii ar putea reveni în bănci pe 8 februarie. 65% din cadrele didactice din zona Pașcani programate pentru vaccinare 

  Mai sunt cateva zile din semestrul I de scoala, urmeaza o saptamana de vacanta, iar din semestrul al II-lea, elevii ar putea reveni in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI