2.7 C
Paşcani
joi, noiembrie 30, 2023

Încă doi salariați ai Spitalului Municipal, confirmați pozitiv cu covid 19

Încă două cazuri confirmate pozitiv la Spitalul de Urgență din Pașcani. În urmă testărilor făcute în rândul personalului medical au fost depistați că fiind infectați cu noul coronavirus doi salariați din sectorul administrativ, un bărbat și o femeie.

Femeia se află în concediu medical de două săptămâni de zile, în urmă unei entorse. Cei doi urmează să fie transferați la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Testările în rândul personalului medical al continuat și în cursul zilei de astăzi iar până la sfârșitul săptămânii se așteaptă rezultatele. Măsurile au fost luate în contextul în care șeful secției de îngrijiri paliative a fost confirmat cu covid 19 duminică.v De asemenea, în cadrul aceleiași secții, 10 din cei 49 de bolnavi au fost gășiți infectați cu coronavirus.

Menționăm că în momentul de față mai sunt internați încă 5 salariați ai Spitalului: 3 medici și o asistență medicală de la UPU precum și o altă persoană din serviciul administrativ. Starea lor de sănătate este bună în urmă tratamentului.

Alte articole