23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Încă 7 posturi libere la Poliția din județul Iași

POSTURI SCOASE LA CONCURS PENTRU SPECIALIŞTI

Inspectoratulde Poliţie Judeţean Iaşi vă informează:

În ziua de 19 octombrie a.c., se dă startul angajărilor din sursă externă de specialişti, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

Înscrierile se vor realiza în perioada 19-23 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 26 noiembrie 2016.

Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi i-au fost repartizate 7 funcţii de specialişti pentru încadrare din sursă externă, astfel: 1 funcţie de ofiţer la Serviciul Logistic, 2 funcţii de ofiţer la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, o funcţie de ofiţer şi trei de agent de poliţie la Serviciul Comunicaţii şi Informatică.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite decătre candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul www.is.politiaromana.ro, la secțiuneaCarieră – Posturi scoase la concurs.

De asemenea, pentru detalii, puteţi consulta informaţiile postate la avizierul I.P.J. Iaşi, din mun. Iaşi, Str. Costăchescu, nr. 2, sau puteţi suna la 0232 302 006.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow