25.4 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Inaugurarea noului sediu CCD Pascani

Zi importanta pentru invatamantul pascanean. Astazi, 22 aprilie a.c., a fost inaugurat noul sediu Casei Corpului Didactic, filiala Pascani, in fosta scoala Ion Creanga, din zona Fantanele. In cladire, va functiona incepand din aceasta zi si Centrul de Excelenta.
La deschidere au fost prezenti zeci de profesori si directori de la unitatile de invatamant din Pascani si imprejurimi, oficialitati locale, precum si inspectorul general a judetului Iasi, Camelia Gavrila, care tinut un discurs la inceputul evenimentului. Ea a vorbit despre rezultatele deosebite obtinute de elevii pascaneni la diverse concursuri judetene si nationale, caracterizand orasul ca fiind al doilea nucleu important pentru invatamant din judet.

Coordonatoatea filialei este Lidia Andronache, profesor metodist in cadrul CCD. In discursul plin de emotii, a precizat ca isi doreste ca in noul sediu sa participe la perfectionare cat mai multi profesori.

Dupa discursuri a urmat un minispectacol organizat de elevii de la Scoala Lunca si Scoala Speciala Pascani. Au incantat oficialitatile cum au stiut ei mai bine, adica prin dansuri moderne si traditionale, mici scenete de teatru si cantece.

Mentionam ca de la inceputul anului, peste 600 de cadre didactice din zona Pascaniului au participat la cursuri de perfectionare, conform reprezentatilor institutiei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow