Slider

Toamna se numara…realizarile! Administratia locala din comuna Vanatori va inaugura in acest sfarsit de saptamana Scoala Gimnaziala Hirtoape, o unitate de invatamant modernizata si dotata la standarde europene. Evenimentul va avea loc duminica, de la ora 12:00.

Tot in aceeasi zi, la scoala se vor revedea atat fiii satului cat si absolventii promotiei 1968, care implineste jumatate de secol de la finalizarea scolii generale.

Si pentru ca este un mare motiv de bucurie in comunitate, dupa partea oficiala va avea loc si un spectacol sustinut de talentele locale din imprejurimi.

Ziua se va incheia cu prima editie a Balului Gospodarilor, ce va avea loc la Caminul Cultural Hirtoape. Vor face atmosfera pentru localnici, Grupul Gheorghe Jitaru si Ansamblul Etnofolcloric Plaiesii.


Mentionam ca lucrarile la Scoala Hirtoape au inceput in vara anului trecut, printr-un proiect cu o valoare de 1,3 milioane de lei fara TVA, finantat din Programul National de Dezvoltare Locala. Unitatea de invatamant a fost modernizata complet, s-au facut grupuri sanitare interioare si dotarile necesare. Primaria comunei a derulat simultan cu bani de la bugetul local, circa 200.000 de lei, lucrari pentru modernizarea gradinitei din acelasi sat, iar apoi amenajarea interioara a curtii.

Slider