6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

În stare gravă după ce au fumat etnobotanice

Doi adolescenti din Pascani au ajuns in stare grava la un spital din Iasi dupa ce au consumat, se pare, etnobotanice. Ei au fost gasiti de catre trecatori in timp ce se zvarcoleau pe trotuar. Baietii au 14 ani si sunt elevi la o scoala din oras. Politia a deschis o ancheta, iar ei se afla internati sub supraveghere medicala, la un spital din Iasi.

etnobotanice

Cu stari de voma si halucinatii. Asa au fost gasiti doi baieti din Pascani in spatele Oficiului Postal din zona Deal a orasului. Trecatorii care i-au vazut au sunat la 112 si au fost consultati de personalul medical de pe Ambulanta. Pentru ca nu se putea vorbi cu ei si aveau halucinatii, tinerii au fost transferati la spitalul Sfanta Maria din Iasi.

Politia a intrat pe fir si a inceput o ancheta. Vor sa vada rezultatele analizelor si sa stea de vorba cu ei pentru a se stabili cu exactitate ce au consumat.

De cand a inceput anul scolar, agentii de proximitate din cadrul Politiei Pascani desfasoara activitati in scolile din Municipiu unde, elevii sunt informati asupra riscurilor consumului de alcool, tigari si droguri.

Mentionam ca in urma cu cateva zile, un alt pascanean in varsta de 28 ani a ajuns la spital dupa ce a inceput sa se simita tot mai rau, din cauza substantelor interzise consumate. A fost adus cu ambulanta la CPU Pascani, unde a fost ingrijit. Medicii spun ca nu este prima oara cand ajunge la spital, fiind consumator de etnobotanice.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow