More

  În stare gravă după ce a căzut de pe casă

  În stare gravă după ce a căzut de pe casă

  Un tânăr se află în stare gravă la spital după ce într-o clipă de neatenție s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 7 metri. Bărbatul se afla pe casă iar în urma căzăturii s-a ales cu numeroase traumatisme. Medicii de pe Ambulanță l-au stabilizat și transportat la CPU Pașcani pentru investigații suplimentare. Starea victime în vârstă de 33 ani nu era bună.

  Un bărbat din satul Slobozia, comuna Sireţel, se zbate între viaţă şi moarte în spital după ce a căzut de pe casă, de la o înălțime de peste 7 metri. În urma impactului cu solul acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral sever cu hemoragie masivă. A fost solicitată de urgență intervenția medicilor, la fața locului fiind prezente două mașini de Salvare.

  “Am fost solicitaţi să intervenim în satul Slobozia, comuna Sireţel, pentru un bărbat căzut de la înălţime. Au fost imediat dirijate două echipaje medicale de urgenţă, unul tip B2 cu asistent şi un B1 cu medic. La locul solicitării au găsit un bărbat conştient, cu vârstă de 33 de ani. Acesta prezenţa un traumatism cranio-cerebral sever cu hemoragie masivă, traumatism toracic anterior şi traumatism glezna membru inferior drept.”, a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt SAJ Iaşi.

  După acordarea asistenţei medicale de urgenţă, pacientul a fost transpostat monitorizat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Paşcani pentru investigaţii de specialiate.

  În funcţie de gravitatea cazului bărbatul ar putea fi transportat la Iaşi. Până în aceste momente nu se cunosc mai multe date privind accidentul, ce a avut loc în această dimineață, 25 octombrie, în jurul orei 11:00.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet