9.1 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021

În stare gravă după ce a căzut de pe casă

În stare gravă după ce a căzut de pe casă

Un tânăr se află în stare gravă la spital după ce într-o clipă de neatenție s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 7 metri. Bărbatul se afla pe casă iar în urma căzăturii s-a ales cu numeroase traumatisme. Medicii de pe Ambulanță l-au stabilizat și transportat la CPU Pașcani pentru investigații suplimentare. Starea victime în vârstă de 33 ani nu era bună.

Un bărbat din satul Slobozia, comuna Sireţel, se zbate între viaţă şi moarte în spital după ce a căzut de pe casă, de la o înălțime de peste 7 metri. În urma impactului cu solul acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral sever cu hemoragie masivă. A fost solicitată de urgență intervenția medicilor, la fața locului fiind prezente două mașini de Salvare.

“Am fost solicitaţi să intervenim în satul Slobozia, comuna Sireţel, pentru un bărbat căzut de la înălţime. Au fost imediat dirijate două echipaje medicale de urgenţă, unul tip B2 cu asistent şi un B1 cu medic. La locul solicitării au găsit un bărbat conştient, cu vârstă de 33 de ani. Acesta prezenţa un traumatism cranio-cerebral sever cu hemoragie masivă, traumatism toracic anterior şi traumatism glezna membru inferior drept.”, a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt SAJ Iaşi.

După acordarea asistenţei medicale de urgenţă, pacientul a fost transpostat monitorizat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Paşcani pentru investigaţii de specialiate.

În funcţie de gravitatea cazului bărbatul ar putea fi transportat la Iaşi. Până în aceste momente nu se cunosc mai multe date privind accidentul, ce a avut loc în această dimineață, 25 octombrie, în jurul orei 11:00.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

Săraca Deltă bogată, paradoxul neştiut de dincolo de frumuseţe. De la traiul de pe o zi pe alta, la încălcarea legii: “În cărţi e...

Ne mândrim cu delta, bucata noastră de ţară inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Pentru noi, tărâmul dintre...

Din bucătăriile virtuale, la tribunal. Jamila și Laura Laurențiu se luptă în instanță pentru eclerul la tavă

“Eclerul la tavă” este disputat în justiție de Jamila și Laura Laurențiu, ambele urmărite pentru rețetele pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI