More

  În sfârşit: Se redeschide ştrandul din Paşcani, în acest week-end

  Array

  strand 2013

  Veste buna pentru pascaneni. Cu mic, cu mare, ei sunt asteptati sambata, 20 iulie la primul scaldat pe anul acesta la strandul Municipal. Locatia este pregatita sa primeasca amatorii de balaceala, iar vremea se anunta calda in acesta week-end.

  Dupa ce ieri a avut loc intalnirea cu firma care s-a ocupat de modernizarea strandului si s-a semnat receptia lucrarilor, muncitorii au inceput pregatirile si lucreaza de zor pentru ca strandul sa fie gata. Iarba curatata, spatiul de joaca pentru copii este amenajat, bazinul spalat, lacuit si dezinfectat. Din aceasta dupa amiaza s-a dat drumul si la umplerea bazinului cu apa.

  Vor fi cumparate si zeci de sezlonguri si umbrele, ceea ce va modifica pretul biletelor de intrare, nu se stie de cand, decizia urmand sa fie luata intr-o viitoare sedinta de Consiliu Local.

  Deocamdata, preturile biletelor de intrare pentru accesul in strandul Muncipal sunt – trei lei pentru copiii între sapte si 18 ani, patru lei pentru adulti si un leu pentru pensionari. Copiii sub sapte ani au gratuitate. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet