1 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021
Array

In Primaria Pascani inca se discuta de spaga

Schimbarea primarului la Primaria Pascani nu a dus automat si la o schimbare de mentalitate a functionarilor municipalitatii. De ani de zile se vorbeste de „atentii” considerabile atunci cand vine vorba de concesiuni sau de rezolvarea unor probleme publice. De aceasta data nu din partea actualului edil sef ci din partea unor functionari ai Primariei care blocheaza, ori dau uitarii, solicitarile venite din partea cetatenilor. Cauza? De cele mai multe ori este aceea ca nu au atasate „atentii” substantiale ori sunt alte interese la mijloc. In ultima sedinta ordinara, atunci cand s-a pus in discutii unele concesiuni, cativa consilieri locali au ridicat aceasta problema in plenul sedintei. Printre acestia s-a numarat si consilierul local PDL Ioan Ionita, care s-a aratat a fi nemultumit de faptul ca pe masa consilierilor ajung doar o parte din concesiunile solicitate si nu toate asa cum este normal. Mai mult decat atat, acesta a precizat faptul ca unii functionari inca mai blocheaza solicitarile datorita unor interese. „Este interesant cum solicitarile de concesiune de acum cateva luni nu au ajuns inca pe ordinea de zi a consilierilor locali si cum cele recente se regasesc in aceasta sedinta”, a precizat, printre altele, consilierul PDL Ioan Ionita.

Pantazi a blocat concesiunile

Pentru a elimina orice suspiciuni in aceasta privinta, primarul Dumitru Pantazi a decis ca toate concesiunile sa fie blocate pana ce comisia constituita din Consilieri Locali si functionari publici nu analizeaza toate cererile existente. „Vom veni intr-o sedinta extraordinara de Consiliu Local cu toate cererile existente. Atunci, dupa analiza lor, consilierii locali vor decide care sa fie aprobate si care nu”, a declarat primarul Dumitru Pantazi. Mandatat sa se ocupe de aceasta problema a fost consilierul local PSD Vasile Plesca. Potrivit acestuia, in cursul saptamanii trecute s-a intrunit comisia in sedinta si au fost analizate un numar de 55 cereri de concesiune.

 

Continuare pe BZI

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI