4.4 C
Paşcani
joi, decembrie 2, 2021

În prag de sezon rece, o familie cu un bebeluș de un an a rămas fără locuință, în urma unui incendiu. Apel umanitar pentru cei cu posibilități

Grozăvie pentru o familie din comuna Mircești, în prag de sezon rece. Zilele trecute, la locuința acestora a izbucnit un incendiu. În urma tragediei locuința a fost afectată destul de rău. Toată aparatura din casă a ars, mobilierul și pereții au fost făcute scrum iar locuința necesită a fi renovată aproape în integralitate.

Familia Rochian are un copil de un anișor. Din păcate la ora actuală nu îi mai pot oferi prea multe în urma necazului suferit. Primăria încearcă să-i ajute în limita posibilităților legale, însă cheltuielile sunt destul de mari pentru ei și au nevoie de sprijin din partea celor cu posibilități.

Conducerea Primăriei Mircești a făcut un apel umanitar pe pagina de socializare Facebook și cere sprijin tuturor cetățenilor care îl pot oferi.

„Apel Umanitar pentru ajutorul familiei Rochian! În data de 04.09.2021 din cauza unui scurtcircuit a luat foc o casă în loc.Mircești, jud Iași. Focul a fost stins la scurt timp dar acesta a afectat toți pereții din interiorul casei și tot ce era în casă (frigider, mașină spalat, haine, etc). Tatăl, mama și copilul în vârstă de 1 an nu au unde locui, fapt pentru care locuința trebuie renovată complet URGENT. Fac apel la comunitate pentru a veni în sprijinul acestei familii greu încercată în prag de iarnă, fiecare cu cât poate și cu ce poate(bani, materiale de construcții etc). Pentru a lua legatura cu familia puteți apela la numarul de telefon al tatalui Rochian Claudiu 0737286721. Puțin cu puțin, om cu om, ajutăm semenii noștri! Faptele bune înnobilează omul, iar răsplata va veni înzecit!”.

Cei fără posibilități pot distribui postarea pe pagina lor de socializare pentru a fi cunoscut cazul. În acest mod sunt șanse mari ca familia și copilul lor să aibă o locuință.

Sursa Jurnalul Regional 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Medic de la Spitalul de Urgență Pașcani decorat de președintele țării cu ordinul “Meritul Sanitar”

Seful sectiei ATI de la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, medicul Sergiu Ungureanu, a fost decorat de...

FOTO/VIDEO Ziua Națională a României, marcată și în satul Soci

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata si in satul Soci. La biserica de lemn, inchinata ostasilor...

FOTO/VIDEO – Paradă militară, de Ziua Națională a României, la Lespezi

Lespezenii s-au bucurat miercuri, de Ziua Nationala a Romaniei, asa cum nu au facut-o niciodata, la ei...

Ziua Națională a României, în orașul Hârlău – FOTO/VIDEO

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și la Harlau. Evenimentul a început de la ora 10:30,...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI