15.4 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

În mijlocul verii a furat pilote. Hoţul a fost prins şi are dosar penal

Unele persoane merg pe zicala – omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car. Doar că în cazul prezentat de către poliţişti – un bărbat a spart o locuinţa de unde a furat pilote şi paturi în valoare de câteva mii. Însă nu s-a bucurat de ele pentru că a fost depistat de către oamenii legii în urmă unui control de rutină.

Un bărbat din Municipiu Paşcani în vârstă de 43 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost identificat de către poliţişti ca fiind autorul unui furt dintr-o locuinţa. Acesta a spart casa păşcăneanului de unde a sustras bunuri în valoare de 500 de lei, câte două pilote şi pături.
Cercetările vor continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii furtului, iar la finalizare, dosarul penal va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani, cu propunere procedurală.

Menţionăm că pe parcursul zilei de ieri, 31 august, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Paşcani au acţionat pentru prevenirea şi combaterea furturilor din locuinţe şi societăţi comerciale, pe raza municipiului Paşcani şi a suburbiilor aferente. Au fost legitimate 15 persoane, fiind aduse la Poliţie pentru verificări 3 persoane bănuite de comiterea unor fapte de natură penală.

Alte articole